AKTUELNO

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, rekao je da su radovi na Trgu republike nastavljeni odmah pošto je Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad, sa huliganima prestao da preti radnicima.

Foto: facebook/Goran Vesić

- Radovi na rekonstrukciji Trga republike nastavljeni su odmah pošto je Marko Bastać, potrčko crnogorskog kriminalnog klana, zajedno sa huliganima plaćenim iz budžeta opštine Stari grad prestao da preti radnicima i da ih sprečava da rade. Plan crnogorskog kriminalca Bastaća je jednostavan. Sve će učiniti da radovi na Trgu Republike ne budu završeni 1. septembra kako bi za kašnjenje mogao da optuži gradsku vlast - rekao je Vesić i dodao:

Foto: facebook/Goran Vesić

-  Jednostavno on želi da posle 1. septembra Trg republike ne bude prohodan za saobraćaj jer crnogorskom kriminalnom klanu, kome pripada, odgovara stvaranje haosa u Beogradu i Srbiji. Bastać je tu samo izvršilac. U međuvremenu, zajedno sa zaposlenima iz opštine Stari grad, Bastać se premestio u Pionirski park - kaže Vesić.

Foto: facebook/Goran Vesić

Prema njegovim rečima, u Pionirskom parku Bastaćevi zaposleni će glumiti građane, a niko od njih danas neće biti na poslu kao što nisu bili ni prethodnih dana.

Foto: facebook/Goran Vesić

- Dok se crnogorski kriminalac Bastać bahati po Beogradu građani Starog grada su jedni u Srbiji koji ne mogu da dobiju dokumenta elektronskim putem, jer opština Bastaća odbija da postane deo vladinog programa - zaključuje Vesić.

Foto: facebook/Goran Vesić

#Goran Vesić

#Marko Bastać

#Trg republike

'