AKTUELNO

Član GO SNS ističe da, oni koji su se juče okupli ispred opštine Čukarica, ne rade za dobrobit građana, već samo u cilju da se domognu vlasti i kako bi zadovoljili lične interese.

Srđan Kolarić, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, poručio je da je jučerašnje okupljanje ispred opštine Čukarica “samo nastavak pokušaja male grupe Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih pristalica da naprave haos pred održavanje sednice Skupštine”.

- Iako upoznati sa činjenicom da za izdavanje dozvole za radove na Košutnjaku opština nije nadležna, a krijući se iza lažne brige o očuvanju životne sredine, njihov jedini cilj bio je da kompromituju sve što se radi u gradu i državi – rekao je Kolarić.

Kako ističe, u odsustvu političkih ideja, kao jedino oružje koriste ometanje rada institucija koje se bore za bolji život građana. Naime, mala grupa Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih ljudi organizovano izaziva nerede po gradu pokušavajući da zaustavi radove i prosperitet, koji je postignut zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, čiju politiku i mi sledimo.

- Oni ne rade za dobrobit građana, već sa jedinim ciljem da se domognu vlasti, kako bi zadovoljili lične interese. Podršku im daje N1 televizija, koja se na sve načine trudi da u svojim izveštajima prikaže čelnike Srpske napredne stranke u negativnom svetlu – kaže Kolarić i dodaje:

Mi smo ti koji smo svakog dana sa svojim sugrađanima, najbolje razumemo potrebe običnog čoveka i uvek smo spremni da izlazimo u susret i zajedno sa gradskim i republičkim službama rešavamo njihove probleme. U prilog tome govori činjenica da smo u proteklom periodu izgradili kilometre puteva, rekonstruisali ambulante, škole, vrtiće, izgradili fiskulturne sale kojih godinama nije bilo, uredili parkove i dečja igrališta, prostore za okupljanje naših najstarijih sugrađana i stalno radimo na projektima koji doprinose kvalitetnijem životu svih građana Čukarice.

Uspešnost se meri rezultatima rada, što su građani i prepoznali dajući nam poverenje na izborima. To nam je i motiv da nastavimo dalje i sve snage usmerimo na napredak i razvoj Čukarice - zaključuje Kolarić.

#Čukarica

'