AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda ocenio je da predstavnici Saveza za Srbiju ne zaslužuju da vode ni mesnu zajednicu, a kamoli Beograd i Srbiju.

On je u izjavi za medije, a povodom kritika koje su na račun funcionisanja Grada izneli predstavnici SzS, poručio da su njihova saopštenja "besmislena i neistinita", a da im je cilj da makar na sekund skrenu pažnju sa "propalih protesta na kojima ih nema više od 50, njihovih unutrašnjih sukoba, kao i činjenice da se Beograd danas razvija i uređuje velikom brzinim i da konačno dobija onaj izgled koji zaslužuje, a koji smo dugo čekali".

Ponovio je da o stručnosti Đilasa, Jeremića i drugih najbolje govori "dug od 1,2 milijarde evra koji su ostavili, proćerdanih 6 miliona evra za neupotrebljive podžemne kontejnere, 15.000 tužbi prevarenih roditelja kojima su duplo naplaćivali vrtiće, kao i 6 miliona evra proneverenih tokom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra".

- Beograd je, zbog takvih i sličnih poteza znalaca predvođenih tajkunom Draganom Đilasom, jedva izbegao bankrot i situaciju da se prvi put u svojoj dugoj i često vrlo teškoj istoriji, zaustavi i stane. Na sreću, građani Beograda su tu opasnost prepoznali i ukazali poverenje politici predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke - konstatovao je Mirković i poručio da SNS to poverenje neće nikad izneveriti, što dokazuju ispunjena obećanja.

A ko kako radi i kako je radio, najbolje će se videti na izborima, koje željno iščekujemo, poručio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SZS

'