AKTUELNO

Nekadašnji predsednik Savezne vlade SR Jugoslavije i jedan od najbližih saradnika Slobodana Miloševića prisustvovao je 20. aprila sahrani Mire Marković u Požarevcu.

Bivši predsednik Crne Gore od 1990. do 1998. i predsednik Savezne vlade Savezne Republike Jugoslavije od 1998. do 2000. Momir Bulatović, preminuo je danas u 63. godini. Prema nezvaničnim informacijama, umro je od srčanog udara.

Dva meseca pred smrt, u javnosti se pojavio na sahrani Mirjane Marković, supruge Slobodana Miloševića sa kojim je dugo i blisko sarađivao. Tom prilikom govorio je za Pink.rs i o borbi koju je Markovićeva vodila nakon što je njen suprug odveden u Haški tribunal. Ovo je bio i jedan od poslednjih itervjua koji je dao za medije.

Foto: Pink.rs

- Nakon što je njen suprug nepravedno odveden u Haški tribunal, Mirjana Marković nije klonula duhom, već je svojim stavom postala uzor za to kako se dostojanstveno treba boriti sa svim životnim neprilikama - rekao je u Požarevcu Bulatović za Pink.rs.

U nastavku pogledajte ceo intervju koji je dao za naš portal:

Pročitajte još: MOMIR BULATOVIĆ ZA PINK.RS NAKON SAHRANE MIRJANE MARKOVIĆ: Ona je postala simbol žrtve, ali je DOSTOJANSTVENO podnosila sve nedaće! (FOTO+VIDEO)

#Intervju

#Momir Bulatović

#Pink.rs

'