AKTUELNO

Simpatizeri opozicije su sa nevericom dočekali ovu vest, mada su sigurni da su o ovome već čitali na nekim portalima i na Fejsbuku.

Kako saznajemo, predsednik Srbija Aleksandar Vučić smenio je načelnika Generalštaba Milana Mojsilovića i na to mesto postavio svog čoveka i prijatelja iz detinjstva, maršala Mihaila Kutuzova. Simpatizeri opozicije ostali su u šoku, na sva usta osudili su ovakav postupak predsednika Srbije, ne znajući da je ovo lažna vest i da je Kutuzov bio ruski general-feldmaršal koji je živeo od 1745. do 1813. godine.

Svi oni koji su se izjasnili protiv aktuelne vlasti smatraju Vučićevu odluku sramnim činom.

- Mnogo toga danas se radi preko veze – rekao je jedan od anketiranih. Drugi nije bio iznenađen, ocenjujući da se takvi potezi predsednika Srbije i očekuju, dok je treći dao komentar u jednoj reči: „korupcija“.

Foto: TV Pink Printscreen

Na konstataciju novinarke da Kutuzov i Vučić najverovatnije zarađuju zajedničkim poslovima i raznim malverzacijama, anketirani kažu sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

- Najbolji posao za pranje novca je oružje i to verovatno rade. To je normalno u svetu, ali i kod nas jer smo dosta ratovali u prošlosti. Strašno je to – rekao je ovaj Beograđanin.

- Tako u suštini funcioniše ova naša država – još jedan je od odgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prave zajedničke kombinacije, to je sigurno. Da ne prave, njegov prijatelj (Kutuzov) ne bi bio na toj poziciji – rekao je još jedan simpatizer opozicije.

Svi anketirani rekli su da su čuli za ovu aferu, što u novinama, što na portalima i ostalim internet stranicama i društvenim mrežama.

Celu ovonedeljnu emisiju "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

'