AKTUELNO

U nedelju 7. jula sa početkom u 21 čas na stadionu u Končarevu kraj Jagodine biće održan 22. Međunarodni kik boks meč, povodom krsne slave sela Končareva - Svetog Jovana, u kome će rukavice u ringu ukrstiti reprezentativci Srbije iz kik boks kiuba “Palmini tigrovi” i reprezentativci Grčke.

Predsednik kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić izjavio je da je velika čast biti deo ovog događaja.

- Velika je čast i zadovoljstvo biti deo ovog događaja po 22 . put. Želim da se zahvalim našim grčkim prijateljima i reprezentaciji Grčke, koja će se suprostaviti kik bokserima Palminih tigrova. Ovde je organizacija uvek na najvišem nivou zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi i Kik boks klubu Palmini tigrovi. Ovo je veliki meč i siguran sam da će sve borbe biti odlične i neka pobedi bolji - rekao je Bugarčić.

Selektor reprezentacije Grčke Kostas Atanasopulos zahvalio se na, kako je rekao, izvanrednom gostoprimstvu u Jagodini.

- Moj tim je pažljivo selektovan, znamo snagu našeg protivnika i mi ćemo se u najboljem svetlu predstaviti vašoj publici, Idemo na pobedu - poručio je grčki selektor.

Trener Palminih tigrova Slobodan Jocić je istakao da se njegov tim sa razlogom nada pobedi.

- Do sada je ovim povodom održan 21 meč. Palmini tigrovi imaju 17 pobeda, 3 poraza i 1 remi, Ta statistika i naša spremnost nam daju za pravo da se nadamo pobedi. Ovo je jedan od najvećih kik boks događaja u svetu kada se okupi i 15 000 ljudi. Kao i uvek odužićemo se našoj vernoj publici velikom borbom i zalaganjem - rekao je Jocić.

Kapiten grčke reprezentacije Vitalik Maiborodoa i kapiten Palminih tigrova Aleksandar Konovalov poručili su da će publika sigurno uživati u mečevima.

Održaće se ukupno 6 mečeva, 1 u juniorskoj i 5 u seniorskoj konkurenciji.

Foto: Promo.

Parovi :

U juniorskoj konkurenciji, u disciplini do 63 i po kilograma lou kik Strahinja Petrović - Eduard Kourintian.

U kategoriji do 63 i po kilograma K1, Predrag Mijajlović - Petros Atanasiou. U kategoriji do 60 kilograma lou kik, Danijel Memedovski - Loula Marios.

U kategoriji do 71 kilogram lou kik, Aleksandar Đorđević - Aleksandros Mavromatidis.

U kategoriji do 67 kilograma lou kik, Dušan Radović - Janis Selalmazidis.

U kategoriji do 63 i po kilograma lou kik, Aleksandar Konovalov - Vilatik Maiborodoa.

Očekuje se i dolazak velikog broja uglednih ličnosti iz zemlje i inostranstva, a u zabavnom delu progama učestvuje Aleksandra Prijović, ulaz je slobodan.

Nedelja, 7. jul 21 čas, stadion Končarevo. U slučaju vremenskih nepogoda meč će biti održan u isto vreme u hali sportova JASSA u Jagodini.

#Dragan Marković Palma

'