AKTUELNO

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je danas osudila kao bolesne i monstruozne pretnje upućene deci predsednika Srbije.

Ona je pozvala nadležne organe da hitno reaguju u skladu sa zakonom, kao što bi to bio slučaj, kako kaže, u svakoj demokratskoj državi kada se preti porodici predsednika.

- Danima se vodi najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije, njegovih saradnika, prate se majke sa bebama, a sada se deci predsednika upućuju opasne pretnje. Zato nadležne institucije ne smeju da ostanu neme, jer sva deca u našem društvu moraju biti zaštićena i bezbedna - poručila je Gojković u izjavi za javnost.

Ona je uverena i da ovakva politika mržnje i pretnji, koja ne pređe ni od napada ne decu, nema i neće nikada imati podršku građana Srbije

- Građani naše zemlje žele pristojnu državu koja se razvija i napreduje, a pokazali su da podržavaju odgovornu politiku predsednika Aleksandra Vučića, a ne politiku onih kojima smetaju investicije, a podstiču mržnju i nasilje - istakla je Gojković.

#Maja Gojković

'