AKTUELNO

Pokret socijalista ocenio je danas da Rada Trajković ne propušta priliku da vređa i napada svoju državu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji jedini ima hrabrosti da ne dopusti Veliku Albaniju u Srbiji.

- Zbog svoje hrabrosti, upornosti i odlučnosti da zaštiti granice svoje zemlje, da zaštiti svoj narod, Aleksandar Vučić smeta Trajkovićki, Đilasu i Jeremiću, zato što znaju da sa Vučićem na čelu Srbije, nezavisno i celovito Kosovo neće biti moguće - navodi se u saopštenju.

Pokret socijalista ocenjuje da "Đilasovoj Radi Trajković nije zasmetalo to što su Šiptari" zabranili srpske pasoše, što su uveli anticivilizacijske takse, nije joj palo na pamet da kaže bar jednu reč osude za Tačija i Haradinaja, za sve njihove zločine nad Srbima.

Trajkovićeva za vreme svoje vlasti nije uradila baš ništa za narod na Kosovu i Metohiji, bilo joj je dovoljno to što je njena imovina na Kosmetu sigurna i zaštićena, za ostale Srbe i njihove živote je nije bilo briga, kaže se u saopštenju.

To da je nije bilo briga za Srbe, navodi PS, pokazivala je na svakom mestu i u svakoj prilici, nalazila je opravdanje za svaki zločin nad Srbima, "smejala se sa Kušnerom" kada su je pitali novinari o zločinima iz "Žute kuće".

- Za nju su ubistva Srba i vađenje organa Srbina sa KiM bili predmet podsmeha, a ne predmet istrage i zahtevanja najstrožije kazne. Trajkovićka je zaista pravi primer plaćenika koji može mnogo da mrzi svoju zemlju i narod, za tako malo - zaključio je Pokret socijalista.

#Pokret socijalista

'