AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće popodne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

Vučić će u 16 i 30 sati na naplatnoj rampi Obrenovac razgovarati sa predstavnicima kompanija koji su gradili ovu deonicu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U 17 i 10 časova, na isključenju za Ub, predsednik Vučić razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu kao i sa lovcima i ribolovcima iz Fazanerije Ub.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na petlji Lajkovac-Valjevo, u 17 i 50 časova, predsednik Srbije prisustvovaće predstavljanju turističkog potencijala koji se otvara novim autoputem i razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu. U 18.30 časova, tunel Brančić, Vučić će obići Operativni centar za upravljanje saobraćajem i prisustvovati prezentaciji i degustaciji nacionalnih jela i pića sa područja povezanih autoputem "Miloš Veliki".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Oko 19 časova planirane su izjave za medije. U 19 i 30 časova, kod petlje Ljig, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima i tom prilikom označiti početak puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki".

#Aleksandar Vučić

#Auto-put

'