AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, kaže da šef odborničke grupe SzS Nikola Jovanović i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać lažnim izjavama pokušavaju da skrenu pažnju na sebe i nekako obezbede više sledbenika.

I dok Jovanović danas izjavljuje da ako ne bude garancija da fontana i spomenik Nikoli Pašiću neće biti uklonjeni, neće dozvoliti raskopavanje tog trga, a Bastać obećava maturantima da će se tu i sledeće godine kupati, Mirković tvrdi da je jedina istina da će se Trg Nikole Pašića urediti a fontana rekonstruisati.

On navodi i da je za razliku od "njihovog šefa Dragana Đilasa i perioda njegovog šerifovanja u gradu" Beograd danas jedno veliko gradilište, koje dobija novo, osveženo lice i konačno postaje grad po meri svih građana i gostiju koji nam dolaze.

- Sledeći put neka nam prvo odgovore kakao je Đilas od 74 hiljade evra dosao do 25 miliona evra samo u nekretninama, gde je završilo više od 100 miliona dinara novca građana Starog grada koje je Bastać ispumpao iz opštine kao i kako je to za Jovanovića ''veca'' njegova odbornička grupa koju čini 18 odbornika u odnosu na grupu SNS-a koju cini 60 - poručuje Mirkovič u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Mirković zaključuje da su ćutanje na ova pitanja i "očigledne laži potvrda da se tim ljudima ništa ne može verovati kao i da će sa pravom nakon sledećih izbora završiti na smetlištu političke istorije jer odgovorna politika predsednika Aleksandra Vučića kao i politika razvoja, izgradnje, uređenja, obnove i novih radnih mesta ima apsolutno podršku građana".

#Beograd

#Opozicija

#SNS

'