AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, rekao je da sve ideje, pa i one najgluplje, kakve su do sada imali Đilasovi sledbenici mogu da se predlože Skupštini grada i da se o njima raspravlja.

Mirković je u otvorenom odgovoru Jovanoviću rekao da zato nema potrebe da marionete Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, poput Nikole Jovanovića, obigravaju oko Skupštine grada i da u monolozima sa njima podobnim novinarima iznose gomilu laži i neistina.

- Već da na sednicama Skupštine grada, tamo gde je jedino i mesto, diskutujemo o svemu i sučelimo argumente - rekao je Mirković i dodao:

- Mi nismo kao njihov gospodar Dragan Đilas dali 39 miliona evra za dodatne radove na Mostu preko Ade.

Mirković u odgovoru Jovanoviću nastavlja:

- Nismo ni poput Đilasa i zadovoljenja njegove lične želje platili 14 miliona evra da bi se nezavršen projekat otvorio za Novu godinu i još tu proslavu začinio vatrometom od preko 2 miliona evra i to sve o trošku građana za što veći užitak najgoreg gradonačelnika u istoriji.

Mirković ističe da nisu i nikada neće biti kao Đilas da plate, kako je rekao, milion evra za nešto što ne radi godinama poput liftova na tom istom mostu.

- Što se tiče samih radova sve se nalazi u ugovorima što svako može da pročita na portalu javnih nabavki - rekao je Mirković i dodao:

- Ostale budalaštine i navedene neistine suvišno je i komentarisati posebno kada dolaze od čoveka koji se lažno predstavlja i kome je 18 više od 60 i kome je prvi šef dokazana lažovčina Vuk Baron Jeremić koji je sa belosvetskim kriminalcima pravio poslove, od kojih su neki u zatvoru i danas, poput Patrika Hoa, zarad miliona dolara koje je od njih dobijao.

Mirković kaže još i to da neka svako nastavi po svom.

- A da cirkuzanti iz SzS-a, kako je dodao, neka nastave sa svojim predstavama i neka Đilas, Jeremić, Tadić, Obradović i ostala bulumenta nastavi sa mržnjom prema svemu dobrom što se dešava u Beogradu i Srbiji, Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić će nastaviti sa predanim, poštenim radom i borbom za bolje sutra svih naših građana gde god oni da žive.

#Aleksandar Mirković

'