AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda primetio je da gde su juče puleni Đilasa i Jeremića stali sa blamiranjem danas su već nastavili.

- Tragikomično otvoreno pismo takozvanog šefa odborničke grupe SzS Nikole Jovanovića u samo nekoliko redova jasno pokazuje da ti ljudi nisu samo zlonamerni, već da apsolutno nemaju dodira sa realnošću i da im se cela politika svela na slobodnu procenu, najgore moguće laži i elementarnu političku nepismenost - rekao ej Mirković.

Mirković kaže da je prosto neverovatno da neko ko pretenduje da bude novi gradonačelnik, kao Jovanović, dozvoli sebi toliko amaterizma te u izjavi zaključi „upadljivo odsustvo u odlučivanju” gradonačelnika Radojičića.

- Da li to znači da su oni stvarno postali nindže i komandosi kako su obećavali, te sada kroz prozore, sa krova, iza fikusa i ćoška, sakriveni u neki orman, prate gradonačelnika Radojičića kako provodi vreme u Skupštini grada, sa kime se sastaje, na koliko kolegijuma, sastanaka, komisija i radnih tela prisustvuje i učestvuje i iz tih akcija zaključuju o njegovom angažovanju - upitao je Mirković.

Prema njegovim rečima, samo ovaj komičan primer pokazuje koliko se Đilas, Jeremić i Obradović preko svog megafona Nikole Jovanovića igraju politike, i dodao:

- Ako već neće da nam odgovori kako je to njegov šef Đilas od 74.000 evra iz Češke došao do 25 miliona evra, samo u nekretninama, nakon šerifovanja u režimu DS-a, neka nam Nikola Jovanović otvoreno kaže da li podržava svog odbornika Željka Veselinovića u pozivu na silovanje premijerke Ane Brnabić, kao i takođe svog odbornika i stranačkog saborca Miloša Pavlovića koji se proslavio pretnjama šamarčinom jednoj ženi, koji je juče novinarku Gordanu Uzelac nazvao teškim đubretom?

On ističe da je samo iz ovih nekoliko primera jasno zašto su i Đilas i Jeremić prošlost i zašto građani ne žele da im pruže poverenje.

- Srpska napredna stranka zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem će nastaviti sa ulepšavanjem i razvojem kako Beograda, tako i cele Srbije, jer je to politika koju smo obećali, jer je to razlog ogromnog poverenja koje danas građani imaju u nas - zaključio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Nikola Jovanović

'