AKTUELNO

Direktorka Studija B Ivana Vučićević gostujući u emisiji Lava Pajkića "Kontravizija" govorila je o aktuelnim političkim temama.

Osvrćući se na najavljeni bojkot izbora od strane dela opozicije, Vučićević je rekla da ne vidi njihovu potrebu da bojkotuju i da bilo šta u tom smislu najavljuju.

-Nije mi jasno da li je to njihov pravi alibi da da se ’operu’ od njihovog neuspeha – zapitala se ona.

-Ti lideri SzS nisu neki koje mi ne znamo, mi ih vrlo dobro znamo i znamo kako je izgledala naša država i Beograd pod njihovom vlašću – podsetila je Vučićević.

Ona se prisetila i situacije, kada je novinarka Studija B Barbara Životić, napadnuta od strane pristalica opozicije i izvređana na najstrašniji mogući način.

-Ona je devojčica, žena, a pristalice opozicije, koje su okupljene oko SzS-a, kao ni njihovi lideri nisu pokazali ni malo ljudskosti prema njoj – rekla je ona, dodajući da je to ni ne čudi, jer način na koji se oni ophode prema svojoj okolini znamo, što iz medija, što od strane policije.

Vučićević je naglasila da to treba građanima Beograda i Srbije da bude jedan dobar pokazatelj kako bi se Dragan Đilas, ako se sutra vrati na vlast uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetila je Vučićević i na vešalala tokom protesta "1 od 5 miliona" u Beogradu.

-Kada vidite takve znake, to je strašno - smatra direktorka Studija B.

Vučićević je govorila i o vremenu kada su Boris Tadić i Đilas bili na vlasti.

-Mi nigde nismo mogli da idemo, lošu konotaciju smo imali bilo gde u svetu, niko nas nigde nije zvao, dok je sada ta slika potpuno, zahvaljujući predsedniki Aleksandru Vučiću promenjena. Mi smo sada zaista uvažavani, vrlo često su nam ovde gosti visoki funkcioneri - zaključila je Vučićević.

Takođe, ona se osvrnula i na veliki jubilej televizije na kojoj je direktorka.

-1. aprila 1970. godine je osnovan, i bili smo prvo u ’Borbi’, a kada je Beograđanska izgrađena tu smo s epreselili – ispričala je ona za emisiju "Kontravizija".

-Nema lepšeg osećaja da vam je kruna svega, kada sa 21. sprata pogledate ceo Beograd. Stvarno je to neverovatno, jer ste kruna svega što se dešava u vašem gradu – rekla je direktorka ove kuće.

#Ivana Vučićević

#Kontravizija

'