AKTUELNO

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović rekao je da smo danas dobili još jednu potvrdu i dokaz da je Marko Bastać običan kriminalac koji se lažno predstavlja kao političar.

- Naime, danas je njegov venčani kum Lazar Lešnjak izneo monstruozne, zdravom razumu neshvatljive stvari, šta mu je radio Marko Bastać kao predsednik Opštine Stari grad. Da bi građani Srbije razumeli o čemu se radi, gospodin Lešnjak je venčani kum Marka Bastaća, donedavno je bio član opštinskog veća Opštine Stari grad i do tančina je upoznat sa svim malverzacijama i sa svim kriminalom u koji je umešan Marko Bastać. Između ostalog sa nelegalnom gradnjom na teritoriji ove opštine – izjavio je Martinović.

Kako dodaje, sam gospodin Lešnjak kaže da je njegov zadatak bio da uzima novac od investitora koji su nelegalno gradili na ovoj opštini.

Foto: TV Pink Printscreen

- Taj novac je stavljan u koverte, a zadatak Lešnjaka je bio da te koverte nosi Marku Bastaću. Međutim, desilo se da jednom prilikom jedna koverta nije odneta Marku Bastaću i tada, za gospodina Lešnjaka, kako on kaže nastaje pravi pakao – rekao je Martinović.

Prema njegovim rečima, sada je svima jasno da se ne radi o klasičnom kriminalcu već jednom veoma opasnom čoveku koji je sklon nasilju.

Martinović je zatim naveo potresnu ispovest Lešnjaka kojeg je Bastać tukao kanapom za preskakanje od devet uveče do pola šest ujutru, zbog koverte koju nije dostavio.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Printscreen YouTube/Pink.rs

- Lešnjak je čovek koji je od 2006. godine naovamo upoznat sa razmerama kriminala na teritoriji Opštine Stari grad u koje je u poslednjih nekoliko godina umešan Marko Bastać. Narodni poslanici Srpske napredne stranke su u mnogo navrata govorili o Marku Bastaću kao kriminalcu, ali sada se prvi put oglasio čovek koji je u najbližim mogućim odnosima sa Markom Bastaćem - kaže Martinović i dodaje:

Iz ovoga može da se zaključi da je Srpska napredna stranka apsolutno bila u pravu za sve što je rekla i kada je u pitanju Marko Bastać, ali i kada je u pitanju Dragan Đilas, njegov politički šef.

#Aleksandar Martinović

#Marko Bastać

'