AKTUELNO

Lazar Lešnjak, koji je danas dao svoju ispovest i šokirao celu javnost kada je obelodanio da ga je mučio 9 sati njegov venčani kum Marko Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, prošle godine bio je kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać".

Lešnjak, inače diplomirani inženjer šumarstva, u junu 2012. godine, zajedno sa Markom Bastaćem postavljen je za člana Opštinskog veća opštine Stari grad. Kada je u maju 2016. godine Marko Bastać, tada nosilac liste Demokratske stranke „Čuvari Starog grada“ tajnim glasanjem izabran za novog predsednika opštine Stari grad, Lešnjak je ponovo izabran za člana Opštinskog veća ove opštine.

Foto: Twitter.com/Lazar Lešnjak

Prošle godine bio je kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" i tada kritikovao tadašnju gradsku vlast. 

Foto: Twitter.com/Lazar Lešnjak

Predsednik glavnog odbora Đilasove stranke Marko Bastać je na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije sa venčanim kumom Lešnjakom. 

Inače, Lešnjak je u najnovijem intervjuu otkrio da je Marko Bastać uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao. Bastać ga je vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

#Marko Bastać

'