AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ističe da danas svi građani Srbije mogu iz javnog svedočenja Bastaćevog kuma da vide kakav je mafijaš predsednik opštine Stari Grad.

- Sada je jasno zašto već meseci sprovode teror nad građanima Beograda i političkim protivnicima. Zašto uništavaju imovinu grada koja pripada svim građanima, zašto napadaju radnike komunalnih preduzeća, zašto ometaju radove, zašto pale knjige kao Hitlerovi nacisti, zašto prete porodici predsednika Vučića kao i drugim državnim funkcionerima, zašto organizovani kao fašistički SS odredi dolaze pred zgradu gde živim i prete mojom porodici, zašto je nasilje njihov jedini politički program. Sada je jasno zašto su pokušali da organuzuju moj linč sa plaćenicima i narkodilerima ispred galerije Progres i zašto su ritualno spalili moju knjigu. Zato što sam mesecima ukazivao na to kakvi su kriminalci i lopovi Đilas i Bastać - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu i dodao:

Zato jer sam javno govorio kako je Bastać pokrao opštinski budžet i jednu petinu novca građana prebacio na račune privatnih firmi. Zato što sam govorio o tome kako je Bastać pokrao sportski centar “25. Maj - Milan Gale Muškatorović” i ostavio milion evra duga. Zato što sam govorio kako je nezakonito dodeljivao opštinske stanove. Zato što sam govorio o tome kako je reketirao vlasnike kafića i one koji su snimali filmove i reklame na Starom Gradu. Zato što sam jasno govorio da je Bastać saradnik crnogorske mafije, a to se vidi jer uvek sa sobom ima nekoliko narkodilera kao ispred galerije Progres kada su sa njim bila trojica dilera sa Karaburme i dvojica iz Vranja.

Vesić ističe da danas svi građani Srbije mogu iz javnog svedočenja Bastaćevog kuma da vide kakav je mafijaš predsednik opštine Stari Grad. 

- Vezivanje ljudi, prebijanje vezanog čoveka, pretnje da neće da vidi familiju!? Da li se tako ponašaju predsednici opštine ili kriminalci? Jasno je da je Bastać običan kriminalac i hvala Bogu sada svi u Srbiji to mogu da vide. I sada je jasno da su sve pretnje mojoj porodici i meni imale za cilj da me ovaj mali kriminalac ućutka kako bih prestao da pričam o njegovom kriminalu. Sada svi mogu da vide kako izgleda politika Đilasa i Bastaća i kako bi oni Srbiju pretvorili u koncentracioni logor kada bi oteli vlast. I sada je jasno da se Đilas i Bastać politikom bave samo zato da bi sakrili svoj kriminal, da bi mogli kada se otkriju njihove kriminalne radnje da se brane da se to dešava jer su opozicioni političari. Nadam se da će se i druge Bastaćeve žrtve ohrabriti i javno progovoriti o njegovom kriminalu. I da će Bastać kao i Đilas odgovarati pred zakonom za to što rade - naglasio je Vesić.

#Goran Vesić

'