AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Surčin danas je najoštrije osudio monstruozni čin predstavnika SzS, kojim su pokušali da ograniče slobodu kretanja predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću ispred zgrade javnog servisa.

- Prvi među njima bio je potrčko, potpredsednik GO DS Vojica Janošević, koji je nakon mandata predsednika opštine Surčin završio tamo gde mu je i mesto - u zatvoru zbog korupcije. Zarad ostanka na vlasti 2012. godine Đilas i Janošević su kidnapovali odbornike kako bi imali većinu u opštini Surčin. Vidimo da se danas sličnim metodama služi i Bastać, koji je imao od koga da nauči - kaže se u saopštenju.

Način na koji postupaju sa najbližim saradnicima, ocenjuje OO SNS Surčina, čist je primer političkih ideja kojih se pridržava SzS, a to su "vezivanje, stavljanje kese na glavu, reketiranje, zastrašivanje, bahatost, korupcija i kriminal".

Ne možemo ni da zamislimo, dodaje se, kako bi se ponašali prema običnim građanima.

- Poručujemo Đilasu, Bastaću, Jeremiću, Obradoviću i Janoševiću da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće ustuknuti pod njihovim pretnjama i da politika zasnovana na nasilju, reketiranju, kriminalu i korupciji neće nikada više biti prihvatljiva za većinu građana Srbije - zaključuje se u saopštenju.

#SNS

'