AKTUELNO

Miša Vacić, predsednik Srpske desnice, povodom afere „Ruski špijun“ kaže da je Rusija jedinstven primer večitog saveznika našeg naroda i da mi nikada ne treba da se okrećemo protiv te zemlje.

- NATO zna da smo mi uvek iza neprijateljskih linija. Koliko god NATO okružuje Rusiju, znaju ipak da Srbija neće biti NATO kolonija – rekao je Vacić u emisiji Pravac.

Vacić je izjavio i da je Srpska desnica nastala sabiranjem srpskih patriotskih snaga i da su u preko 40 gradova formirali odbore.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Srpska desnica je opoziciona stranka koja se protivi SzS koji je „stavio tapiju da samo oni mogu biti opozicija“.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, povodom afere "Ruski špijun" istakao je da je za njega Rusija majka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče sam na konferenciji za štampu izjavio da je za mene Srbija otadžbina, za,nju sam spreman u svakjom trenutku da poginem, a za mene je Rusija majka, i za,nju sam spreman u svakom trenutku da poginem – kazao je Šešelj.

Milica Đurđević Stamenkovski, član predsedništva Srpske stranke Zavetnici, izjavila je da je naša otadžbina Srbija, ali da ljubav prema Rusiji zbog istorijskog savezništva, bliskosti dva naroda jeste posebna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi našu ljubav ne treba da smeštamo u politički vokabular. Naravno da je,nezavisnost Srbije nešto što je prioritetno – kazala je Đurđević Stamenkovski i,dodala:

Mi se dva dana bavimo aferom koja je fabrikovana, zlonamerna i koja se javlja uoči najave da će Srbija uzeti sistem Pancir, uoči najave posete predsednik Ruske federacije. To pokazuje da ovde prepoznajemo potpis NATO pakta, vidimo ko je reagovao, vidimo da se sami javljaju iz svojih pacovskih kanala NATO lobisti iz Srbije.

#Milica Đurđević Stamenkovski

#Miša Vacić

#Vojislav Šešelj

'