AKTUELNO

Normalnom čoveku ostaje jedino da oceni da je Miroslav Aleksić potpuno izgubio kompas u svojim haluciniranjima i želji da se zajedno sa gazdama Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem vrati na vlast i to naravno bez podrške naroda, smatra narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS Aleksandar Marković.

- U današnjem saopštenju „briljantni“ Aleksić poručio je ni manje ni više nego direktoru policije i policijskim službenicima da ne znaju da izmere količinu zaplenjene marihuane i da ne znaju šta govore. Dakle, dugogodišnjim profesionalcima koji su ceo svoj život i karijere posvetili borbi protiv kriminalaca i narko-dilera - naveo je Marković.

Prema njegovim rečima, od Aleksićevih današnjih halucinacija posebno izdvajamo da je pojašnjavao koliko stabljike marihuane izrastu kad se posade i kolika im je težina, te je teško odoleti ne priupitati ga – pošto policajac nisi, da li ova samouverenost i znanje o istom, znači da uzgajaš marihuanu.

- Otkud to da si toliko upućen. Pošto nisam poput tebe i armije Đilasovih plaćenika poznatijih u narodu kao masni lažovi, ja to naravno neću tvrditi. Neću te ni podsećati da se sramotiš svojih halucinacija poput one da policija krije da je posađeno 37.000 stabljika, a onda ta ista policija saopšti da je zaplenjeno više od 65.500 stabljika u sirovom stanju - rekao je Marković.

- Naprosto, neću jer dok ti i tvoj gazda Đilas lažete u serijalima i blatite na svakom koraku sopstvenu zemlju, mi iz Srpske napredne stranke radimo na ekonomskom boljitku Srbije i boljem životu našeg naroda. I o nama i o vama, rezultatima svačijeg i rada i nerada, narod najbolje sudi. Tek da vas podsetim, šta o vama, liku vam i delu, misle - možete proveriti na izborima - dodao je Marković.

#SNS

'