AKTUELNO

Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić kaže da građani odlično znaju da je "prenaduvani" javni sektor stvorila Demokratska stranka.

Jovičić kaže da je neverovatno da demokrate imaju obraza da kritikuju rešenja problema koje su sami napravili.

Reagujući na izjavu funkcionerke DS Aleksandre Jerkov, koja je ocenila da vlada nema hrabrosti da reši pitanje plata u javnim preduzećima, koja imaju najveći broj zaposlenih sa previsokim platama, Jovičić je naveo da su taj problem napravile upravo demokrate - zapošljavanjem rođaka i prijatelja, kojima su izmišljali radna mesta i davali astronomske plate, dok su 400.000 ljudi ostavili bez posla i egzistencije.

- Današnjim obraćanjem Aleksandre Jerkov, DS je oborila novi rekord u bezobrazluku i licemerstvu. Neverovatno je da demokrate imaju obraza da kritikuju rešenja problema koje su oni sami napravili, dok se Vlada Srbije, na čelu sa premijerom Vučićem, bori da ozdravi, uredi i modernizuje državu - naveo je Jovičić.

On je pozvao Jerkov da bude od pomoći i kaže građanima Srbije gde se nalaze svi ti stranački aktivisti, koje je DS zaposlila po javnim preduzećima i dala im najveće plate.

Autor: S. Antonić

'