AKTUELNO

Posle današnjeg nastupa „mudrog“ šeširdžije Boška Obradovića normalnom čoveku ostaje samo da se zapita da li ovaj nekadašnji samozvani patriota i narodni poslanik ima ikoga da mu kaže da već uveliko, naveliko i jedino sramoti samog sebe, rekao je potprеdsеdnik Gradskog odbora Bеograd i član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе Milosav Miličković

- Količina primitivizma, recikliranih laži, agresije i pretnji tužiocima koje je danas Obradović iznosio najbolje govori šta je jedina politika koju ima da ponudi građanima Srbije. I zato „mudri“ šeširdžija očekuje da neko po 101. put demantuje jedne te iste izmišljotine - kazao je Miličković.

Kako je naglasio, Obradović "pčajnički pokušava da ubedi bilo koga da Đilas nije tajkun"

- Projekcije su vam čudo „mudri“ naš Obradoviću. Jasno je da pokušavate očajnički da ubedite bilo koga da Đilas nije tajkun, da i dan danas ne beži kao đavo od krsta od pitanja kako je od 74.000 evra, koliko je doneo iz Češke, došao za vreme svoje vlasti u Srbiji do 25 miliona evra u nekretninama i 619 miliona prometa svojih firmi, da vam Bastać ne navlači kese sopstvenim kumovima na glavu, da ste rasprodali fabrike, ostavili pola miliona ljudi bez posla i ekonomski opustošili Srbiju - naglasio je.

Miličković je ocenio da su pokušaji Obradovića da ubedi narod u svoj politčki program uzaludni.

- I možete sada pokušavati po ceo dan, ponavljati svoje lagarije i još ostrašćenije se izražavati sa mafija, klanovi, pokrali, ali narod u Srbiji zna da govorite o sebi i u sebi bliskim terminima.Znamo i da vam se unutarstranačkim i unutarsavez razmiricama i obračunima, po Đilasovom diktatu, ne nazire kraja. Izgleda, 101. epizodi u serijalu „Mora biti kako Đilas kaže“ svedočimo i ovih dana - rekao je.

- I pošto sam ubeđen da je i samom Obradoviću jasno da mu nastupi nisu ni na nivou šegrta kod Brkića u „Tabloidu“, jedino nam ostaje da se zapitamo da li mu je Đilas obećao da će biti gazda fabrike za reciklažu laži, ako na njegovom tenderu nadigra ostale iz Saveza u izmišljotinama - doao je Miličković.

#SNS

'