AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas popodne da Boško Obradović i pripadnici bivšeg režima Dragan Đilas, Vuk Jeremić i drugi Srbiju gledaju isključivo očima "gladnim plena".

- Osim što je patološki lažov, kojem možete da vidite da laže čim otvori usta, Boško Obradović je i deo kriminalne organizacije Dragana Đilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, Telekoma Srbije i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine - naveo je Stefanović u saopštenju.

Da li će tužioci i sudije u istragama uspeti da dođu do ključnih nosilaca korupcije iz tog vremena ili će odgovarati samo njihovi direktori i izvođači nečasnih radova poput Đilasovog kuma Aleksandra Stamenkovića, bivšeg direktora ''Gradske čistoće'', koji je kroz nameštene tendere za podzemne kontejnere opljačkao Beograđane, zaista ne znam, kaže Nebojša Stefanović, ali, dodaje, građani Srbije znaju ko je tada bio na čelu zemlje i ko je predvodio pljačku.

- Poseban nonsens predstavlja činjenica da u moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Đilas više nisu u stanju ni da se opredele da li sam najbliži saradnik Aleksandra Vučića ili vodim rat protiv njega - navodi Stefanović i podseća da je više puta rekao da je Vučiću potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

Podseća i da je mnogo puta ponovio i da je ponosan što je deo tima koji je umnogome popravio katastrofalno stanje koje su građanima ostavili Djilas, Jeremić, Obradović i njima slični.

- Sada mi je i potpuno jasno da oni Srbiju vide samo očima koje su gladne plena, sukoba oko fotelja, željne klanova, jer to je jedini način na koji oni doživljavaju bavljenje politikom i jedina budućnost kakvu bi namenili Srbiji - zaključio je Stefanović.

#Nebojša Stefanović

'