AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da Dragan Đilas i Boško Obradović u zajedničkom saopštenju u kome negiraju svoju poveznost sa narko mafijom nisu ponudili odgovore na najvažnija pitanja i upitao lidera Dveri da li mu je kum Mladen Novaković Tocilo, koji je uhapšen zbog 77 kilograma heroina u Mladenovcu.

- Sve smo čuli u tom saopštenju, samo ne i šta je laž pa, neka nam konkretno kažu da li satanizuju poštene policajce jer je uhapšen Mladen Novaković Tocilo sa sve 77 kilograma heroina, kum Boška Obradovića - rekao je Mirković.

Uz ocenu da je građane Srbije šokirala informacija o vezama Dragana Đilasa sa Milanom Dabovićem, osuđenim narko dilerom, Mirković kaže da Obradović ćuti o kumovskim vezama sa Tocilom.

- U takvim situacijama od Djilasa, Obradovića i Jeremića umesto odgovora dobijemo kampanju i šablon je uvek isti. Kad god se suoče sa argumentima i istinom, počinju da glume žrtvu a nijednim svojim saopštenjem, izdatim juče, nisu je demantovali - naveo je Mirković.

On navodi da napadi na policiju nisu slučajni i da su dokaz građanima da se iza laži kriju "šuraci i kumovi" koji diluju drogu.

- Sa druge strane, Boško koji je više puta uhvaćen u lažima i savest mu nije čista, o hapšenju Novakovića ćuti. Zašto - upitao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

'