AKTUELNO

Srpska napredna stranka podiže lestvicu na srpskoj političkoj sceni tako što će stranku osvežiti sa mladim kadrovima koji će se naći na svim listama na lokalnim i parlamentarnim izborima rekao je Milenko Jovanov, gostujući na TV Pink.

- Mi smo u prethodnom periodu dosta radili kao stranka sa jednom grupom mladih aktivista koji su mladi, obrazovani, energični i puni želje i volje da se bore za politiku Srpske napredne stranke. Oni su prošli neke obuke i edukacije. Ostavili su zaista jedan dobar utisak na one sa kojima su radli - rekao je Jovanov.

Foto: TV Pink Printscreen

On je naglasio da je SNS pokazala da kao stranka zna da se posveti sebi i da promeni neke stvari u svom funkcionisanju.

- U vreme kada smo najjači, u vreme kada ostvarujemo ubedljive pobede, nas te pobede i ta podrška koju imamo nisu uljuljkali. Uvek želimo da napravimo korak ka napred, da uradimo nešto na sebi, da popravimo, da se još i energičnije i jače borimo za politku koju vodimo. Sada podižemo lestvicu u ovom drugom delu, gde jednostavno mladim ljudima šaljemo poruku da u Srbiji apsolutno imaju budućnost pre svega, a sa druge strane da smo spremni da mladim ljudima pružimo priliku da pokažu sve što znaju i da im pružimo priliku da se bore za jednu bolju, uspešnu Srbiju u kojoj se stvari zaista menjajau iz dana u dan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanov se osvrnuo na ambiciozan plan ''Srbija 2025'' koji je predsedniki Srbije Aleksandar Vučić predstavio narodu ove subote, rekavši da je taj plan realan i da predstavlja novi "putni krvotok Srbije".

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve ove kritike koje su usledile - ''Nije realno ovo, nije relano ono''. Rekli su da nije relano ni da postoji Beograd na vodi, a on je danas tu. SNS ima sa čim da izađe pred građane na predstojećim parlamentarnim izborima i što se tiče rezultata i što se tiče plana za budućnost, za razliku od Saveza za Srbiju - kazao je Jovanov i dodao da je predsednik Vučić najavio izgradnju brze saobraćajnice od Kikinde do Bačkog kojim će Kikinda i Sombor dobiti izlaz na Koridor 10.

#Milenko Jovanov

#Novo jutro

'