AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke podseća Đilasove poltrone da građani dobro pamte njihova nedela, stoji u saopštenju gradskog odbora ove stranke.

- Građani nisu zaboravili da su upravo Đilas, Jeremić i njima slični, svojom neodgovornom i osionom politikom uništili sve fabrike u Rakovici i da su ostavili ljude bez posla. Građani pamte da su oni ti koji su divljom gradnjom, od Kneževca, preko Skojevskog naselja, Labudovog brda, do Miljakovca, Vidikovca i Kijeva, uništili urbanizam u Rakovici - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Smatramo krajnje licemernim da Marko Bastać, koji je reketirao ljude po svojoj opštini, a opštinu pretvorio u privatnu prćiju sa svojom familijom i rođacima, dok je sa druge strane maltretirao venčanog kuma, bilo kome drži moralne pridike.

Prema njihovim rečima, paradoks je da Nikola Jovanović bilo koga etiketira kao „ozloglašenog“ imajući u vidu, kako kažu, da je njegov šef Vuk Jeremić do guše umešan u međunarodnu korupcionašku aferu, i koji nam do današnjeg dana nije odgovorio zašto mu je Patrik Ho uplatio donaciju u iznosu od 1,7 miliona američkih dolara.

- Đilasovi poltroni, koji svuda i na svakom koraku fizički i verbalno maltretiraju svoje političke neistomišljenike, a uglavnom svoju snagu demonstriraju na ženama, pa im tako prete silovanjem i vešanjem, umesto neistina treba da priznaju da su upravo oni uništili Srbiju, Beograd i Rakovicu, i da sada lažima i nasiljem hoće da se vrate na vlast kako bi nastavili da kradu po oprobanom Đilasovom receptu - kaže se u saopštenju GO Beograda SNS-a.

Srpska napredna stranka ističe da će nastaviti predano, odgovorno i vredno da radi za bolju budućnost svih građana Srbije i Beograda, jer, kako kažu, mi građanima polažemo račune, a ne onima koji su postali milioneri na grbači građana.

#SNS

#saopštenje

'