AKTUELNO

Boško Obradović nastavlja sa svojom kampanjom protiv Aleksandra Vučića i to u trenutku dok se predsednik trudi i bori da obezbedi što više medicinskih sredstava i opreme kako bi se sačuvao život Srbije, rekao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković.

On je istakao da je prosto mučno gledati i komentarisati čoveka kome je najveći uspeh u životu pljačka Hilandara i zlostavljanje žena, kako iz dana u dan napada one kojima je borba protiv virusa jedina misao i koji svaki minut svog vremena posvećuju toj borbi.

"Da je jednog dana ostao kod kuće ne bi bile prebijene novinarke pinka, drugog dana ne bi "oplaveo" Maju Gojković, trećeg dana ne bi maltretirao zaposlene u RTS-u, četvrtog ne bi napadao policiju i pozivao da se kamionom zgaze, petog se ne bi gurao sa ženama ispred Skupštine grada. Da je ostao kod kuće tih dana ništa od ovoga se ne bi desilo, ali nije, pa je cela zemlja mogla da se uveri kakav si primitivac, siledžija i kabadahija. Da se Aleksandar Vučić ne obraća, pričao bi kako je kukavica i kako se sakrio u mišju rupu ili kako je pobegao negde, kao što je mnogo puta već lagao do sada", rekao je Mirković.

Kako kaže, na svakoj konferenciji se obraćaju lekari, stručnjaci, isti oni koje sledbenici tog saveza danima vređaju i pljuju, ali se obraćaju i Vučić i Brnabić kao odgovorni ljudi, kako bi podneli izveštaj šta su do sada uradili i preduzeli kako bi se Srbija spasila, a građani bili obavešteni o tome.

"Bolesna mržnja Obradovića tera da bude razočaran zbog ozbiljnosti, sposobnosti i odgovornosti koju naša zemlja pokazuje u ovoj ozbiljnoj situaciji. Danas je konačno i sam priznao da prezire ovu vlast i time pokazao da je i kao političar, čovek ali i kao pravoslavac, za koga se iskazuje tako licemerno, jedna najobičnija nula, jer ljudskost i vera ne znaju za prezir i mržnju. Za nas postoje politički neistomišljenici, ali ne i neprijatelji i to je suštinska razlika između SNS-a i Đilasovog propalog SzS-a", rekao je Mirković.

On je istakao da umesto što preti i glumata velikog junaka, kada prođe ova teška situacija, neka pokuša da skupi potpise za izbore i neka se tu uveri šta građani misle o njemu, Đilasu, Jeremiću, Bastaću i ostalim opasnim i žestokim "momcima".

"Aleksandar Vučić, Vlada, medicinski radnici, vojska, policija i građani Srbije će pobediti i u ovoj utakmici protiv opasnog protivnika, jer koliko god neki želeli zbog sitnog ličnog interesa da nije tako, Srbija je danas jaka, snažna, odvažna i hrabra", rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SNS

'