AKTUELNO

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da opozicija jedva čeka da se završi kampanja, jer nemaju više šta da pričaju, jer nemaju program, već samo napaduju Aleksandra Vučića i imaju žutu patku, koja je simbol nemira.

- Ovi izbori nisu kao i svi ostali, neki misle da su ovo izbori za predsednika mesne zajednice. Kandidata kao što je Vučić nije bilo 50 godina - rekao je Marković za TV Pink.

Kako je ukazao, ostvarena je stabilnost dinara, otvorene brojne fabrike, došli su brojni investitori… - U koju god sam državu otišao, pitali su šta radi vaš premijer. Političari su ranije govorili jedno građanima, a drugo tamo gde se donose odluke - dodao je Marković, napomenuvši da prethodna vlada nije želela da ima odnose sa Kinom, kao id a su sada mnogo bolji odnosi sa Nemačkom.

On je ukazao da je podržavao i prethodnu vladu i da zna da napravi razliku kako su radili pre, a kako danas. - Pobediće Vučić, drugi imaju između 9,5 i 8,8 procenata i tu se vidi razlika između kandidata. Svako može da se kandiduje, ali zna se ko pobeđuje - poručio je Marković, navodeći da ne mrzim ljude koji imaju različito mišljenje, ali da ne može da podrži programe opozicije.

Foto: Printscreen

Govoreći o predsedničkim kandidatima iz opozicije, Marković je rekao da, je Saša Janković bio zaštitnik građana, ali je tu funkciju koristio za napadanje Vučića i nekih ministara. - Za Srbiju je najbolje da pobedi Aleksandar Vučić - ocenio je lider JS i dodao će o premijeru odlučivati Vučić.

Marković je rekao i da mu je Bortis Tadić nudio dva puta da bude ministar, a nudio mu je i Vučić. - Ja sam to odbio jer nisam građanima obećao da ću biti ministar - rekao je Palma.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Predizborna kampanja

'