AKTUELNO

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović povodom prestanka štrajka glađu lidera Dveri Boška Obradovića kaže da bi taj slučaj bio smešan, da nije tragičan.

- Dođe čovek iz opozicije, Đilasov Boško, pretuče Marjana Rističevića, pocepa mu sako, napada ljude, onda krene u Skupštinu, vidi čoveka koji štrajkuje, pa kaže ajde i ja... Sedne na ladan beton, u stvari podmetnuli su mu podmetače, da se ne prehladi... Kakva je to priča? Onda posle toga, pet dana, kaže da nema nikakve zahteve - rekao je Milovanović i dodao:

On čovek pet dana sedi na betonu i kaže da nema nikakve zahteve, dok mu Đilas nije poslao neke zahteve koji su bili smešni."

Milovanović kaže da je posle tog petodnevnog spektakla Obradović prestao da štrajkuje jer su ga zvali mama i tata.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- To je strašno poražavajuće za taj deo opozicije, pogotovo za građane koji za njih glasaju - ocenio je.

Milovanović smatra da su svi lideri tog dela opozicije neuspešni u svakom segmentu.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom današnjih sastanaka koje će imati predsednik Srbije Aleksandar Vučić Milovanović kaže da Srbija diplomatski radi kao sat i da je postala diplomatski lider u regionu, što priznaju najjače zemlje u svetu.

- Na kraju krajeva, jedan deo opozicije koji sedi na hladnom betonu pokušava da snizi to, pa shvate da su ispali smešni i sklone se od toga - kazao je Milovanović.

Kako dodaje, Srbija danas svima smeta jer je znatno ojačala.

Vojnopolitički analitičar Vlade Radulović osvrnuo se na bojkot izbora, rekavši da dugo nije izlazio na izbore, ali da će to ovog puta učiniti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Godinama nisam izlazio na izbore, iz svojih razloga, ali ove godine hoću, i to drage volje hoće - kazao je Radulović.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Saša Milovanović

#Vlade Radulović

'