AKTUELNO

Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare saopštio da je prema preliminarnim rezultatima izlaznost 55,5 odsto.

- Zadvoljni smo kako je izborni dan prošao uprkos brojim lažima koje su plasirane. Naš kandidat je izdražao jednu od najpljavijih i najneprijatnih kampanja, uz sve laži koje su plasirane - rekao je Nebojša Stefanović u izbornom štabu Aleksandra Vučića.

Vučić će, dodao je on, prihvatiti svaki rezultat koji je volja naroda, a to SNS očekuje i od drugih kandidata. - Naš kandidat ostavaruje dobar rezultat - naveo je Stefanović i dodao da su posle kandidata SNS, Saša Janković i Luka Maksimović, ali da je rano govoriti o procentima.

Kako je dodao, plakat na grobu Zorana Đinđića je potpuna laž, sa željom da se uzmu glasovi, a zatim sledi lažna izjava Ane Brnabić da će filtrirati ineternet sobraćaj. - To je pokušaj da od nas stvore nekave cenzore - dodao je on i ukazao da slede optužbe da SNS deli nekakve flajere na kojima se nlaze Saša Janković, Dragan Šutanovac i Zoran Živković.

- Nakon toga se pojavljuje informacija da je dečak u Vršcu postao punoletan sa šest godina, a u pitanju je žena koja se zove Vuka,  a ne Vuk. To je potpuna montaža da mi nešto pokušavamo da uradimo negativno. Fotografija rupe na putu koja nije kako piše na putu Ljug - Preljina uz komentar da je trajao dva meseca. Potpuno je izmišljeno, to je slika puta iz Rusije - dodao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, stranke imaju pravo da anketiraju ljude i da ih pozivaju i osiguraju što bolji rezultat.

Previše je prevara, obmana i napada na porodicu, ocenio je Stefaniović i dodao da će SNS nastaviti kao i tokom kampanjue da se bavi svojim poslom. On je dodao da očekuje pobedu Vučića.

#Aleksandar Vučić

#SNS

'