AKTUELNO

Vodeći elektronski mediji u regionu na udarnim mestima objavljuju vest da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić ubedljivi favorit današnjih predsedničkih izbora, te da je gotovo izvesno da drugog kruga neće biti.

Sarajevski Dnevni avaz preneo je prve rezultate predsedničkih izbora u Srbiji pod naslovom: "Vučić predsednik Srbije u prvom krugu". I zagrebački Večernji list na naslovnici navodi da je Srbija dobila predsednika u prvom krugu izbora. Zagrebački portal Index.hr iz minuta u minut prenosi rezultate predsedničkih izbora i navodi da je upravo Vučić favort, te da mu neke agencije daju 56 posto podrške već u prvom krugu.

Uz podsećanje da su birališta zatvorena u 20 sati, te da je izlaznost bila oko 55 posto, sarajevski portal Kliks prenosi da predsednički izbori u Srbiji nisu prošli optimistično za sve kandidate. Portal Aldžazire Balkans objavio je na naslovnici da je Vučić ubedljivi pobednik predsedničkih izbora sa 57,9 odsto glasova. Crnogorski Radio Antena M javio je da sve ukazuje na to da drugog kruga predsedničkih izbora u Srbiji neće biti. Crnogorska Radio-televizija prenosi da je Vučich odneo ubedljivu pobedu u prvom krugu, a portal CdM dodaje da izgleda za drugim krugom neće biti potrebe. Makedonski mediji preneli su takođe da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić odneo ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u prvom krugu.

#Aleksandar Vučić

#Mediji

'