AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima imidž čoveka koji ustaje u cik zore, 24 sata je posvećen poslu, svuda stiže, ima odgovor na sve teme. S druge strane, često mu se spočitava da ga je u javnosti previše, a neretko se čuju prozivke poput "pa kad ovaj čovek sve stiže".

Aleksandar Vučić je u politiku ušao jako mlad, bio je jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta koji je završio sa prosekom "deset". Dugo se kalio u opoziciji, a, evo, već osam godina vlada Srbijom. Da može da vrati vreme, ima li nešto drugo čime bi u životu voleo da se bavi.

- Trudio bih se da radim marljivo. Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja!

Na pitanje da li bi voleo da to bude neki veći klub predsednik Srbije je istakao:

- Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san...

#Aleksandar Vučić