AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke kritikovao je potpredsednika Narodne stranke Nikolu Jovanovića navodeći da bezuspešno pokušava da izazivanjem i širenjem panike umanji istorijski rezultat koji je Srpska napredna stranka ostvarila na izborima održanim 21. juna.

"Nakon propalog bojkota političko delovanje Đilasa, ali i raznih Stamenkovića i Bjelića, u potpunosti je obesmišljeno, jer su građani odavno prozreli da je njihov jedini program kako da se bogate na grbači građana. Strah i panika kod Đilasovog rasutog SzS-a su i dalje prisutni, jer im je sada jasno da građani pamte kako su Đilas i Jeremić Srbiju doveli na rub propasti, kako su preko pola miliona ljudi ostavili bez posla, kako su nameštenim tenderima i propalim projektima samo Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra",,navodi Mirković u saopštenju koje je medijima dosatavila informativna služba SNS.

On navodi i da su građani svoj glas i poverenje dali politici razvoja, novih radnih mesta, većih plata i penzija, politici stabilnosti i daljeg ravnomernog razvoja Srbije, zbog čega, tvrdi, za Srpsku naprednu stranku nema bojazni ni na ovim ponovljenim izborima, kao što je nije bilo ni 21. juna.

"Odgovorna politika, marljiv i predan rad u interesu građana, koju predstavljaju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, dobili su čak 36 hiljada glasova više nego na prethodnim izborima, čime su građani Beograda i Srbije pokazali da žele bolju budućnost za svoju decu, a Đilasa i njegove sledbenike poslali su na smetlište političke istorije gde i pripadaju", zaključio je Mirković.

#Tanjug