AKTUELNO

Aleksandar Marković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i narodni poslanik, ocenio je danas kao "smešnu" izjavu potpredsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borka Stefanovića da je predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić danas slabiji nego pre demonstracija.

"Da besmisao bude veći, Borko Stefanović u svojstvu glasnogovornika Đilasove stranke, koja, po svim relevantnim istraživanjima, teško može i cenzus da dobaci, komentariše stranku koja ubedljivo pobeđuje na svim izborima, a čiji je predsednik Aleksandar Vučić", naveo je Marković u saopštenju za javnost.

On je poručio Stefanoviću da bi morao da bude svestan činjenice da su "protesti, čije su kolovođe bili upravo Đilasovi pioni, u potpunosti propali kao posledica apsolutne bezidejnosti tog dela opozicije".

Foto: Beta/Milan Obradović

"Kada delovanje te tužne grupacije prestane da se zasniva isključivo na ličnoj mržnji prema Aleksandru Vučiću i članovima Vlade Srbije, zatim, kada budu predstavili građanima program i neku realnu političku ideju, tada će možda i pridobiti nekog glasača", zaključio je Marković.

#Aleksandar Marković

#Borko Stefanović

#Dragan Đilas

#izjave