AKTUELNO

Sandra Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da borba protiv organizovanog kriminala i mafije mora biti odlučna, ali i sveobuhvatna!

- Čestitam bezbednosnim snagama preciznu i munjevito izvedenu akciju razbijanja mafijaške organizacije - kazala je Božić i dodala:

- I sigurna sam da će borbu protiv organizovanog kriminala i mafijaških struktura u i van države privesti kraju do hapšenja poslednjeg kriminalca.

Božić kaže da je država pokazala sposobnost i ozbiljnost, ali i da niko nije i ne može biti jači od države!

- Najvažnije je naravno privesti nalogodavce, ali ispitati i one kojima je očigledan cilj svakodnevno ugrožavanje bezbednosti i života predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, onih koji se preporučuju kao prvi branitelji članova uhapšene mafijaške grupe - rekla je ona.

Prema njenim rečima, s obzirom da smo u medijima imali priliku da čujemo da je moguća povezanost određenih političara bivše vlasti sa članovima ove kriminalne grupe, posebno ispitati spregu tajkunsko-mafijaških veza, onih kojima je društvo kriminalaca prirodno poput Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

- Očigledna povezanost i zajednički poslovi narko dilera i kriminalaca sa Đilasom i Marinikom nisu nova pojava - rekla je Božić i dodaje:

- Na kraju krajeva, postoji gotovo porodičan album koji tu povezanost i dokazuje.

Kako kaže Božić, imajući u vidu da je kod kriminalne grupe pronađeno i snajper oružje, ali i vršeno uvežbavanje gađanja i odabir izvršioca jasna je namera i ozbiljna priprema atentata na određeno lice!

- Svakodnevno targetiranje predsednika Vučića, konstantni pokušaji kriminalizacije njegovog brata Andreja i sina Danila, i pravljenja konteksta koji bi od njih napravio legitimne mete, Đilasa i Mariniku preporučuju u sam vrh ove mafijaške hobotnice! - rekal je ona.

Božić zaključuje da od relativizacije realnih pretnji po život i bezbednost predsednika Republike do inspiratora i podstrekača, uz žustru pomoć medija pod kontrolom tajkuna stavljena je meta na čelo Aleksandra Vučića, ali i očigledna namera da se ponovi krvavi scenarijo 2003. godine!

#Sandra Božić