AKTUELNO

Socijalistička partija Srbije osuđuje neprimereno i nedolično ponašanje pojedinih poslanika opozicije, kao i njihov rečnik kojim su se danas obraćali u skupštinskom holu, izjavio je danas šef poslanika te partije Đorđe Milićević i dodao da je važno utvrditi sve okolnosti i činjenice o "falsifikovanju dnevnog reda i pritiscima".

Milićević je novinarima rekao da je predsednica parlamenta Maja Gojković zakazala sednicu parlamenta u skladu sa Poslovnikom.

"Sednica skupštine je zakazana u skladu sa Poslovnikom uvažavajući i poštujući jasne procedure. Petak je radni dan u Srbiji, radni dan za sve građane, i ne vidimo zasto ne bi tako bilo i za poslanike", rekao je Milićević, navodeći da se 29. maja u ponoć formalno završava prolećno zasedanje, a da su na dnevnom redu veoma važni međunarodni sporazumi.

Milićević je dodao da SPS osuđuje neprikladno i nedolično ponašanje pojedinih poslanika opozicije, njihov vokabular i reči koje su uglavnom bile upućene predsednici parlamenta i naglasio da treba ispitati sve okolnosti o "falsifikovanju dnevnog reda" o čemu je, kako kaže, vrlo jasno govorila predsednica skupštine.

#Opozicija

#SPS

'