AKTUELNO

Predsednik Srbije ugostio Biljanu Čekić i njenu porodicu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu “Dara iz Jasenovca”, kao i članove njene porodice.

Predsednik Vučić je Biljanu Čekić i njenu porodicu ugostio u Vili Mir.

Predsednik je još jednom svim ženama čestitao osmi mart i rekao da su muškarci bez žena ništa.

- Žene su oslonac i stub našeg društva. Ponosan sam što sam što mogu da ugostim Biljanu i njenu porodicu. Posebno sam ponosan jer Biljana je iako nam za takav film nikada neće dati Oskara, ona je zaslužila više od Oskara i u srpskom narodu i kod građana Srbije kao da je dobila Oskara. Ona je simbol samo fantastične uloge, nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti - poručio je Vučić i dodao:

Oslovio sam je danas sa Biljana, ali i tri puta sa Dara. Ona je simbol posle jedne tako fanatastične uloge koju je odigrala. Uveren sam da će još mnogo boljih uloga biti pred njom, ali ova je važna za celokupan srpski narod, da nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Uradila je to na predivan način, sa mnogo emocija.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Koliko sam mogao da vidim, njenu porodicu čine skromni, dobri ljudi, kakvim ih je većina Srbije i zamišljala. I ono što mogu da kažem je veliko hvala što su sa tako malo uradili tako mnogo.

On je kazao da je Biljani bila velika želja da upozna Miloša Bikovića, ali da je on trenutno u Severnoj Makedoniji, no obradovao se kada je to čuo.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Biljana se zahvalila predsedniku Vučiću.

- Hvala predsedniku što nas je predivno ugostio. Hvala Vam na ovim rečima. Mnogo mi je drago što sam u Beogradu, prošetala sam sinoć i grad je predivan. Mnogo mi je drago što sam došla ovde i upoznala sve ove divne ljude - rekla je mlada glumica.

#Aleksandar Vučić