AKTUELNO

Narodna poslanica SNS-a Biljana Pantić Pilja ponovo održala konferenciju za medije ispred sedišta stranke Dragana Đilasa.

Popularna Pilja poznata je kao žena koja je u više navrata rasturila Mariniku Tepić u javnim nastupima, a pozvala je i na TV duel, što je naravno ostalo bez odgovora.

Ona se opet pojavila ispred sedišta Đilasove stranke kako bi zatražila od Marinik Tepić, u ime svih građana Srbije, odgovore.

"Bili smo ovde pre par nedelja, postavili smo neka pitanja, ali odgovore nismo dobili. Ponovo ću morati da postavim neka pitanja, jer građani Srbije zaslužuju da čuju istinu. U kakvoj je vezi sa Belivukom na osnovu kojih je iskonstruisala lažne afere Morović? Neka nam odgovori u kakvim su vezama ona i njen gazda Dragan Đilas sa narko dilerima? U kakvoj je vezi sa Filipovićevem i da li mu je dodeljivala novac kada je bila pokrajinski ministar? U kakvoj je vezi Dragan Đilas sa Zemunskim klanom, evo ga na slici sa Vladom Japancem? Neka nam odgovori odakle Đilas na slici sa Bakićem? Dragan Đilas na slici sa Dabovićem, 2.5 kilograma kokaina, 6 godina zatvora, možemo samo da nagađamo odakle mu 100 hiljada evra? Odakle Mariniki Tepić 250 hiljada evra i jel istina da ih je primila od narko klanova i da li pokušava da se izvuče iz neustrašive borbe Aleksandra Vučića protiv mafije? Neka nam odgovari koliku platu prima u Multikom grupi kao zaposlena? Neka nam odgovori koliko je Dragan Đilas zaradio dok je bio na vlasti, a nije preveo i nije prodao nikome svoju Multikom firmu, zašto niko neće da odgvori na ovo pitanja? Građani Vojvodine su je dobro upamtili, jer je na nelegalan način finansirala beton lige i renovirala kuće svojoj porodici. Neka objasni veze sa Filipovićem i šta je tražila da uradi novinaru koji se usudio da piše o njoj! Ona direktno pljuje u lice svim građanima Srbije! Ona je tražila da se Srbi proglase genocidnim narodom, menjala je stranke po principu, ko plati više, njegova sam. Neka objasne, ona i njen gazda Dragan Đilas svoje veze sa narko dilerima, klanovima i Belivukom. Opet je pozivam na duel, kako na nacionalnim televizijama, tako isto i na tajkunskim. Hvala ", rekla je Biljana pantić Pilja

#Biljana Pantić Pilja

#Dragan Đilas

#Marinika Tepić