AKTUELNO

Svako novo javljanje Marinike Tepić dokaz je da se vrlo detaljno upoznala sa svim lepotama i pogodnostima koje pruža Mauricijus, kaže član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić.

- Panika i strah rastu, jer je već svima jasan odgovor na pitanje da li Marinika Tepić ima račune na Mauricijusu na koje je godinama polagala profit svog minulog lopovskog staža!Hiperprodukcijom gluposti, kojom Marinika Tepić svakodnevno zatrpava i truje javnost Srbije, crta se meta na čelo predsednika Aleksandra Vučića!Crta ona, poručuje Đilas, a kriminalci izvršavaju - rekla je Božić.

Kako kakže, javnost je na sve ovo bila i ranije upozoravana.

-Lažne konstrukcije o lažnim aferama kojima se javnost truje već duže od godinu dana i kojima se vrši učestao pokušaj kriminalizacije Aleksandra Vučića, ali i njegove porodice, trebalo je da posluži kao dobro pripremljen kontekst u kojem bi bilo sasvim svejedno ko će da opali metak, sve dok je meta na Vučićevoj glavi - kaže Božić.

Ona je pozvala nadležno tužilaštvo "da ispita ono što je Marinika Tepić već sama priznala, a to je da su ona i Đilas u sprezi sa odmetnutim delom MUP-a nelegalno prisluškivali predsednika".

-Koja je uloga i kakve su veze Marinike Tepić sa narko i krimi bosovima u Pančevu?I da li je od istih primila 200 000 evra dilerskog novca?Najzad nakon priznanja Dragana Đilasa da je vlasnik računa u Švajcarskoj, da ne zaboravi javnost da obavesti koliko su novca dobijenih od narko dilera položili na račun na Mauricijusu? - kaže Božić.

#Sandra Božić