AKTUELNO

Novinarska saznanja pokazuju da čitava priča o Draganu Đilasu i njegovom bogaćenju nisu puka nagađanja, rekao je za TV VESTI Dejan Vuk Stanković, politički analitičar.

Stanković je rekao da kada postoji problematičan način na koji ste stekli novac u zemlji velikog siromaštva, kako kaže, postoji i veliki zazor i distanca prema tim ljudima koja se vremenom pretvara u negativnu emociju.

Dodaje da novinarska saznanja pokazuju da čitava priča o Draganu Đilasu i njegovom bogaćenju nisu puka nagađanja, već da imaju konkretne dokaze.

"Kada dodamo svemu i priču prodaju kompanije Direkt media, nikada od sada nismo znali koliko je novca bilo u igri, kako je ta vrednost kompanije porasla toliko. Znali smo za podatke o poslovanju firme i obrt novca", rekao je Stanković.

Foto: TV VESTI

Kako kaže, može da se sklopi čitav mozaik, i dodaje da je sporan način na koji je taj novac stečen.

"Kako sada odjednom ono što je zataškavano dobija jasne konture u papirima koje objavljuje redakcija "Večernjih novosti"", rekao je Vuk Stanković.

On dodaje da je to top politička tema, jer se radi o osobi koja je interesantna za javnost i koja je više godina bila na značajnim državnim funkcijama.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite nas i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Dejan Vuk Stanković