AKTUELNO

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenio je da u Srbiji postoji razjedinjena opozicija, odnosno opozicija koja nikako da se sastavi’’ i da jasno formuliše svoje zahteve i da ih učini dovoljno realističnim da mogu da budu ostvareni u razgovorima sa vlašću.

-Imamo opoziciju koja pokazuje stare slabosti, a to su uzajamni sukobi lidera oko toga kako će se voditi pregovori, šta će se istaći kao ključni zahtevi, ko će predstavljati opoziciju... – ocenio je Stanković za TV Vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić komentarišući televizijski nastup Vuka Jeremića, rekao je da je dosta ''slikovit'', jer on pokazuje, kako dodaje, da te teške reči i uvrede koje jedni drugima šalju nisu posledica emotivne reakcije ili pposeldica nepromišljenog trenutka, već je on, ističe, došao u studio već smislivši uvredu koju će da pošalje.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ovde je problem što želja da se ujedine ne postoji. U tom smislu je to jedino zrno razuma u okviru tog dela opozicije, jer oni vrlo dobro razumeju da ujedinjenje sa Đilasom znači političku smrt za sve njih - smatra Krstić.

-Oni će doživeti ako se ujedine sa Đilasom isto što su doživeli Saša Radulović, Saša Janković, Sergej Trifunović...nestaće sa političke scene... - dodaje.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Dejan Vuk Stanković

#Nebojša Krstić

#Opozicija