AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost.

Prestolonaslednika Bahreina, koji boravi u Srbiji u dvodnevnoj poseti, dočekala je ranije danas na aerodromu u Beogradu "Nikola Tesla" premijerka Ana Brnabić.

Izaslanik kralja Bahreina se pre sastanka sa predsednikom u Palati "Srbija" sastao i sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako je najavljeno iz kabineta predsednika Srbije, Vučić i prestolonaslednik Bahreina će posle 17.00 časova dati izjave za medije.

Sutra, drugog dana posete u 10.00 sati predsednik Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa prisustvovaće prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije na Vojnom aerodromu "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić je sredinom marta boravio je u poseti bahreinskoj prestonici Manami. Kralj Bahreina Hamad bin Isa el Kalifa i Aleksandar Vučić tada su ocenili da su razgovori koje su vodili bili od istorijskog značaja za odnose dveju zemalja.

#Aleksandar Vučić