AKTUELNO

Rasprodaja državnih interesa Srbije, svuda i na svakom mestu, za Mariniku Tepić nije ništa novo, rekla je Sandra Božić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Navikli smo da gledamo Mariniku i njenog poslodavca kako redom strance vuku za rukav nudeći svoju zemlju kao monetu za potkusurivanje tražeći zauzvrat da ih neko mimo narodne volje dovede na vlast. Shvatajući da je izborni debakl njihovog preduzeća neminovan, jer stranku, osakaćeni svojom sujetom, pohlepom i bezidejnošću nikada neće biti u mogućnosti da naprave, pred strancima unapred pravdaju i najavljuju krv na ulicama - saopštila je Božić, i dodala:

- I tu više nisu važni, kao što im nikada nisu ni bili, izborni uslovi i zakoni, važna je samo mučna spoznaja da i pored svih laži koje sipaju svakoga dana, podršku građana Srbije nemaju.

Kako kaže, i kako drugačije opet dođi do državnog novca i napraviti još desetine računa napunjenih milionima širom sveta nego obećavajući da će po receptu koji im je jedino i poznat-nasiljem doći na vlast.

- Nudeći Srbiju kao plen onome ko da više, Đilas i Marinika uspevaju gotovo svakodnevno da ogole svoje lične interese oličene u opštoj i beskrupuloznoj nebrizi za građane Srbije. Jasno stavljajući na znanje da jedini plan koji imaju za kako kažu dan posle je vraćanje Srbije u ponor i beznađe u kojoj je opljačkana i opustošena bila u godinama u kojima su oni bili vlasnici života i smrti - kaže Božić.

Ona ističe da je Srbija danas zemlja koja sigurnim putem gazi prema napretku i ekonomskom prosperitetu, zemlja u kojoj, kako kaže, više nema mesta za kriminalce i lopove, političke parazite, preprodavce TV sekundi i njihove saradnike narkodilere.

- Nezavisna i suverena Srbija danas beskompromisno i ponosno zastupajući isključivo i samo interese svojih građana, predstavlja primer zdravog i mudrog vođenja države i u ekonomiji, spoljnoj politici, ali i zdravstvu i borbi protiv pandemije i regionalnoj saradnji i dobrosusedstvu. Svakodnevni napadi na Aleksandra Vučića iz tajkunske kuhinje ne mogu sakriti rezultate koje Srbija mudro vođena niže u svim sferama političkog i društvenog života, i kojima čitav svet aplaudira - rekla je Božić.

- Ali ni da učini da narod zaboravi kako su ga Đilasi, Marinike i slični lagali, krali i uništavali budućnost njihove dece. Mogu se obući i začešljati drugačije, ogrnuti demokratijom koju suštinski bez skrupula svakodnevno zloupotrebljavaju, ali na čelu i Đilasa i Marinike velikim slovima piše Mauricijus - navodi ona u saopštenju.

#Marinika Tepić

#Sandra Božić