AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama i istakao da je maj mesec u kome će na najbolji način moći da se vide rezultati uspeha naše zemlje.

- Poštovani građani, maj je mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada ali i rezultate uspeha srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima – zaslužili su. Dan kasnije, korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija. Već 10. idemo na isplatu 50 odsto minimalca našim preduzetnicima, malim, mikro, srednjim i velikim preduzećima. 12. krećemo sa isplatom svim ostalim građanima koji su se prijavili. Već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalonosti na KiM koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na KiM. Odmah posle toga idemo sa 600 evra za naše auto-prevoznike. Sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu - poručio je Vučić na svom Instagram nalogu ''buducnostsrbijeav''.

Predsednik je takođe pozvao sve građane Srbije da se vakcinišu i da ''pokušamo da završimo sa epidemijom', jer, kako je poručio, ako je pobedimo onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate.

#Aleksandar Vučić

#Poruka