AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov navodi da se Draganu Đilasu iako nema običaj da govori istinu, večeras potkrala jedna istinita rečenica.

- Naime, ničim izazvan Đilas je rekao da je bivši režim 2012. godine izgubio izbore, jer je ta vlast bila loša - kaže Jovanov.

To je apsolutno tačno, ali je Đilas izgleda zaboravio da je baš on bio jedan od najvažnijih činilaca te vlasti, kao i da se nikada nije izvinio građanima za sve loše što je ta vlast uradila - za nezamislivo i nezabeleženo bogaćenje ljudi iz vlasti, za korupciju i kriminal, za sve otkaze i zatvorene fabrike, za sve neizgrađene puteve, škole, bolnice..., naveo je on.

Kako je dodao, umesto izvinjenja, Đilas bi da se po svaku cenu vrati na vlast i da nastavi tamo gde je stao 2012. godine i da ponovo njegove firme prihoduju 619 miliona evra i da se ponovo novac građana Srbije sakriva po tajnim računima na Mauricijusu i sličnim destinacijama...

- Građani Srbije, uveren sam, ne dele Đilasove snove i da će mu nedvosmisleno pokazati da je to ružna prošlost koju ne žele da repriziraju svojoj deci i koliko god pretio ulicom i nasiljem, to se neće promeniti - istakao je Jovanov.

#Milenko Jovanov