AKTUELNO

Izvršni direktor Centra za odgovorne medije Marko Matić rekao je da se zvanično ne zna o čemu se razgovaralo tokom međustranačkog dijaloga uz pomoć evroparlamentaraca, ali da se saznalo da Dragan Đilas zahteva nacionalnu frkvenciju za ''neku profesionalnu televiziju'' koju bi on, kako dodaje, definisao po svojim kriterijumima.

-Videli smo da se misli na TV N1 i videli smo da se zahteva da se Javni servis uređuje tako što bi ga novinarska uduženja uređivala svaki drugi dan, to svako ko je radio na televiziji shvata da je to tehnički neizvodljivo i da taj zahtev odudara i od demokratskih i od novinarskih profesionalnih standarda - kaže Matić za TV Vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

-Dakle oni su se potrudili da do javnosti proture neke zahteve i već iz samih naznaka tih zahteva mi vidimo šta se zapravo krije iza njih i šta je njihova prava priroda - dodaje.

Kako ocenjuje, njihova prava priroda je da se obesmisli dijalog i da se iza priče o izbornim uslovima sakrije ono što je suština, a to je slab rejting tog dela opozicije koji je okupljen oko Dragana Đilasa i da se po mogućnosti, dodaje, nađe opravdanje za još jedan bojkot kako bi se sačekalo još godinu, dve, pa da se ishoduju novi vanredni izbori.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Marko Matić