AKTUELNO

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da stavljajući život Danila Vučića, sina predsednika Srbije, po ko zna koji put u opasnost, dovodeći ga šizofreno i tendenciozno u obračun sa najopasnijim kriminalcima, Dragan Đilas je zapravo još jednom razotkrio blisku povezanost i saradnju sa najokorelijim kriminalcima u Srbiji, i pokazao da je njihov prvi megafon!

- To se nažalost ne dešava prvi put! - kazala je Božić i dodala:

- Poznato nam je da karakterna i politička kukavica kakav je Dragan Đilas, u nedostatku podrške građana, izgubljen u svom lopovluku i političkim promašajima, ne znajući kako drugačije da podnese rezultate, uspeh i podršku koju ima predsednik Srbije, često pribegava ovakvim niskim udarcima pokušavajući da se preko sina predsednika obračuna sa onim čiji uspeh sanja - Aleksandrom Vučićem!

Prema njenim rečima, za Dragana Đilasa crtanje mete i ugrožavanje života jednog mladog čoveka legitimno je sredstvo kako bi nemilosrdno došao do cilja!

- Dragan Đilas je preko svojih medija, koji postoje da bi se isključivo razračunavali sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, za koje etika i profesionalno izveštavanje predstavljaju nepoznatu kategoriju, citirajući navode mafijaških krugova nepostojeće navijačke grupe, koje očigledno i sada kristalno jasno kontroliše tajkun Dragan Đilas, još jednom pokazao svoju intelektualnu, političku, moralnu ali i svaku drugu inferiornost! - rekla je Božić - dodala:

- Ali šta očekivati od čoveka koji je tukao svoju ženu i njenog oca, a sada se razračunava sa detetom, osim mu preporučiti da se sam prijavi i potraži odgovarajuću stručnu pomoć i terapiju!

#Dragan Đilas

#Sandra Božić