AKTUELNO

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine, danas je dao iskaz u policiji u Jagodini.

Danas sam u prostorijama Policijske uprave u Jagodini dao iskaz povodom lažnih navoda „zaštićenog svedoka“ kriminalca Branislava Radosavljevića, službenice zaposlene kod Dragana Đilasa Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić. Svi njihovi lažni navodi u izmišljenoj aferi su lažni i da su sve laži potvrdio sam pismeno, argumentima - naveo je Marković nakon davanja iskaza u Policijskoj upravi u Jagodini.

- Lagali su i Marinika Tepić i Branislav Radosavljević i Mića Jovanović i Sanda Rašković Ivić. Profesor Roberto Veraldi, je rekao da nijednu neprijatnost nije doživeo u Jagodini osim glasne muzike. Hteli ste da napravite i međunarodni skandal sa počasnim konzulom Srbije u Italiji, kao što non stop tužite Srbiju međunarodnim institucijama i non stop lažete - rekao je Palma.

Kako je naveo, najnovija laž koju je iznela Marinika Tepić je da je mobilni telefon u kome se nalaze slike nagih devojaka, mobilni telefon moje saradnice.

- Istina je da je žena čiji je mobilni telefon zaplenila policija član opozicione partije. Ista je tokom predizborne kampanje prošle godine pretila Biserki Jakovljević direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini, da će objaviti slike njene maloletne ćerke bez odeće. Ceo slučaj je odmah, kada se i desio prošle godine, prijavila Biserka Jakovljević i policija je pritvorila tu ženu iz jedne opozicione grupacije, zaplenila je njen mobilni telefon u kome su se i našle te slike maloletne ćerke Biserke Jakovljević. Dakle slika maloletne ćerke bez odeće Biserke Jakovljević je pronađena ne u njenom mobilnom telefonu, već u mobilnom telefonu te žene iz opozcije, koja joj je pretila - istakao je Marković.

Prema njegovim rečima, u lancu laži koje su izgovorene od strane funkcionera stranke Dragana Đilasa je i laž Đilasove predsednice u Jagodini, koja je rekla da joj je stan obijen, pa je to brže bolje objavila Đilasova radnica Marinika Tepić.

Odmah je policija izašla na lice mesta i konstatovala da nikakvog obijanja nije bilo, što je potvrdio i sin Đilasove predsednice u Jagodini rekavši da je stan zatekao u istom stanju kao kada je otišao do grada. Očekujem i da vidim izjavu tog zaštićenog kriminalca Dragana Đilasa Branislava Radosavljevića, koji šest puta hapšen i jednom osuđivan i da vidim dokle seže laž jednog kriminalca. Ja ono što sam govorio na početku ove izmišljene afere govorim i danas, a to je da se protiv mene vodi najprljavija politička kampanja u istoriji. To je težak udarac za mene i moju porodicu. Meni je naneta duševna bol, uvreda časti i uznemiravanje javnosti u Srbiji čime je ugrožena moja bezbednost - rekao je Palma.

On je zamolio nadležne organe da što pre utvrde ko je lagao i pravio ovakvu nazapmćenu aferu u istoriji politike.

- Ponavljam kao i na početku laganja Marinike Tepić : „U zatvor mora da ide ili Dragan Marković Palma, ako se dokaže to za šta me optužuje ili Marinika Tepić“. Početak napada na mene krenuo je od mog govora u Skupštini Srbije, kada sam kao poslanik pitao Dragan Đilasa : „da li imaš 619 miliona evra koje se pominju, da li si ih izneo u inostranstvo, da li si na iste platio porez državiji Srbiji i kako si ih zaradio, svojim mašinskim mozgom kako sam kažeš ili političkim uticajem. Nijedna mašinski mozak na svetu nikada nije i neće zaraditi 619 miliona evra, ali hoće politički prevarant i manipulator. Dragane Đilasu ne može sve parama da se kupi u životu. Ti Đilase ne možeš da demantuješ da si nasilnik prema svojoj porodici, prema svojoj ženi, njenom ocu i svom detetu. To ne može da se demantuje, Možeš da se nagodiš, ali Đilase za ovu izmišljenu aferu sa mnom nema nagodbe. Neko mora u zatvor, a u zatvor će onaj ko je sve ovo osmislio i slagao - izjavio je Marković.

#Dragan Marković Palma

#Policija

#iskaz