AKTUELNO

Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" za digitalna izdanja Andrijana Nešić, napominje da je važno to što je država rešila da stane na put svim kriminalnim aktivnostima, kao i to što će se sprečiti nastavak istih, kad aje u pitanju Belivukov i Zvicerov klan.

Nešić za Pink ističe, da zločini Zvicerovog i Belivukovog plana prevazilaze i horor filmove, gde dodaje da su monstruozni zločini korak ispred istih.

- Nakon onog predsednikovog saopštenja, da su od ljudskog mesa pravili ćevape, mi smo došli do saznanja da je jedna Ambasada, koja je pokrivena kamerama, usnimila otmicu koja nigde nije prijavljena, a onda slede i neke monstruozne stvari. Šta se krije iza toga, ko koga štiti, tek ćemo pisati. Videli smo odsečene glave, pa pored toga što su mleli ljudsko meso, kosti, to je na nivou horor filmova. Ono ne postoji ni na filmu - rekla je Nešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešić napominje da je važno što je država reagovala, i što se radi na sprečavanju nastavka ovakvih kriminalnih radnji, podsetivši se i predsednikovih reči upućenih Zviceru, da će biti uhvaćen.

- Predsednik je poslao jasnu poruku Zviceru, da će biti uhvaćen, i da Srbija neće da stane. Svi organi su uključeni u akciju, i ja ne znam da li je Srbija ikada imala nešto ovako monstruozno. Važno je da je država reagovala, da se radi na sprečavanju svega, da se razvija i ide dalje - zaključila je Nešić.