AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar Odbrane Nebojša Stefanović istakao je večeras da dugo sluša laži koje plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i mnogi drugi.

- Već dugo slušam najneverovatnije laži koje o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i meni plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni. Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom.

"Skreću pažnju sa ofšor kompanija"

Stefanović je naglasio i to što u medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu i o odnosima unutar SNS-a i o njegovom odnosu sa predsednikom Vučićem, zlonamerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovim međusobnim odnosima, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svedočili u vreme njihove vlasti, oni bi želeli da ih se ne sećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bedi, a oni postajali milioneri.

U godinama u kojima Srbija konačno počinje da rešava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe pre svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, mogu samo da kažem da mi je čast što sam deo tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju.

"Neću mirno gledati dok iznose laži protiv Vučića"

Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati - saopštio je Stefanović.