AKTUELNO

Vladimir Vuletić se šali na najužasniji mogući način, koji zapravo pokazuje najgore ljudsko zlo, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik 'Informera'.

Vučićević je, komentarišući snimak na kome se Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan i profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu, na najmorbidniji način ruga sa žrtvom Belivuka, Goranom Veličkovićem Goksijem, rekao je da na taj način on zapravo pokazuje koliko je to zlo i nešto što normalan čovek ne može da pojmi.

„Ovo ne govori o političarima, već o narodu. Oni ne mrze samo neistomišljenike, već i ceo narod. Šale se sa žrtvama najmonstruoznijih zločina“, rekao je Vučićević.

Kako kaže, smatra da bi dekan i Pravni fakultet trebalo da reaguju.

Foto: TV Pink Printscreen

„On podržava najveće moguće zločince koje je ova država videla“, kaže Vučićević.

Vučićević je rekao da je to što Vuletić radi najužasniji mogući način šale, koji zapravo, kako dodaje, pokazuje najgore ljudsko zlo.

„Niko nije izmislio te ćevape, niti priču da su se ti grozni zločini dogodili. To su sve činjenice i postoje materijalni i čvrsti dokazi u istrazi. Oni će biti izloženi na Sudu i svi će dobiti decenijske, a neki i doživotne zatvorske kazne. Oni se međutim, sa tim šale“, rekao je Vučićević.

Zapitao se kako se oseća porodica ubijenog kada se neko na takav način šali i ismejava žrtvu.

Foto: TV Pink Printscreen

„Kako je moguće da jedan ovakav čovek može da bude profesor? On pregovara sa Belivukom, ide, sedi jede „ljudske ćevape“ i šali se na takav način. Ono je nemoguće da radi čovek sa zdravim razumom. I najgore, za ovakve je Đilas tražio da se dodele nacionalne frekvencije“, rekao je Vučićević.

„Trebaju li građani Srbije da gledaju ovakav sadržaj na televiziji“, upitao je Vučićević.

Ističe da oni nemaju ništa više osim mržnje, koja, dodaje, mora na kraju da eksplodira kao veliko zlo.

Kako kaže, ovo više nema veze ni sa kakvom politikom, strankama, idejama, ovo je, dodaje, isključivo ljudsko zlo.

#Dragan J. Vučićević